iPhone 12 vázlatok és minták, mi várható?

Kiszivárgott képek azt mondta, hogy ábrázolja az iPhone 12 képet egy fokkal, hogy körülbelül 1 / 3 kisebb, mint a jelenlegi notch, ami összhangban van a pletykák, amelyek azt sugallják, a bevágás a 2020 iPhone lehet kisebb.

Nincs egyértelmű szó, hogy honnan származnak ezek a képek, sem, ha azok pontosak, de úgy tűnik, hogy lehet valamilyen támogatási dokumentációt. A hátsó kamera tömb is a képen egy háromlencsés kamera és 3D-s érzékelő, ahogy azt már pletykák.

iPhone 3D és render képek

A renderelés az iPhone 12 Pro Max azt mondta, hogy alapul kiszivárgott CAD tervez osztották meg áprilisban, és ez egybeesik sok a pletykák, hogy hallottunk a készülék eddig. A új iPhone feltűnik -hoz fog tervez dákó -ból iPad Profi, -val egy négyzet- szélű rozsdamentes acél test között kettő bábu -ból pohár és egy nagyobb 6.7- lassan mászik OLED bemutatás.A render azt sugallja, hogy az iPhone 12 Pro Max 7.4mm vastag lesz, egy kicsit vékonyabb, mint a 8.1mm vastag iPhone 11 Pro Max. A fényképezőgép lökés van várt -hoz lenni vastagabb, mérés -ban -on 1.26mm, megjelöl -ból 1.21mm. A renderelésben lévő bevágás mérete megegyezik a meglévő bevágással, ami nincs összhangban a kisebb bevágásról szóló pletykákkal.

Állítólagos iPhone 12 sematikus, hogy a felszínre áprilisban azt javasolta, az Apple végre egy kisebb bevágás integrálásával az első hangszóró a készülék a keretbe. A frissített hardveres elrendezés ben is a környezeti fény és a közelség érzékelők költözött egy központi helyzetben a TrueDepth kamera rendszer.

Mi lehet a végleges forma?

A formák kezdetlegesek, bár az iPhone 4-stílusú designt tartalmazják, amelyet az iPhone 12 modellek a pletykák szerint elfogadnak. Ne feledje, hogy a bevágás nem feltétlenül reprezentatív a tényleges bevágás méretére nézve, mivel az esetgyártóknak valószínűleg nem kell rendelkezniük ezen információkkal az esetfejlesztési célokból.

Érdemes vetni egy pillatnást az iPhone X külsejére, mert ez gyakran ad inspirációt az Apple-nek és általában az új készülékek követik az elődszéria vonásait is.

Pletykák azt sugallják, az iPhone 12 modellek lesz egy kisebb bevágás, és ezek az eset modellek nem feltétlenül cáfolják, hogy a pletyka. Előfordulhat, hogy a tokmodellek nem rendelkeznek pontos kameraépítésekkel, mivel ez egy másik funkció, amelynek nem kell pontosnak lennie a kivágás méretén túl.