Samsung Double fold

Mi következik az okostelefonok összecsukása után? Nos, úgy tűnik, egyes gyártók szerint ez gördíthető , másoknak – például a Samsungnak – van egy másik ötletük. Adja meg a dupla összecsukható telefont. Vagy kettős hajtogatású. Vagy DualFold. Bárhogy is nevezzük, a Nikkei Asia új jelentése szerint a koreai cég éppen ilyen eszközön dolgozik. Állítólag az év végére el kellene készülnie, és a Samsung eddig nyilvánvalóan több szabadalmi kérelmet nyújtott be egy ilyen kettős csuklós kivitelre.

Ez egy új formai tényező lesz, amely kiegészíti a többieket a névsorában. A Galaxy Z Fold2 és a Z Flip utódjaira továbbra is számítani kell, még az év elején, és ez a kétszeresen összecsukható varázslat lesz a Samsung új felvétele a sötét első generációs termékben, hogy ezt az innovatív előnyt megtartsa.

Idén érkezik a Samsung dupla összecsukható telefonja – állítja a Nikkei jelentés

Samsung összehajtható kijelző

Az eszköz kibontott képernyő-képaránya „összhangban lenne” a mainstream opciókkal, például 16: 9 vagy 18: 9, hogy több játék és „más alkalmazás” „zökkenőmentesen, jobb felbontással fusson”.
A Samsung megduplázza (megkapja?) Az összecsukható elemeket, és állítólag belső célt tűzött ki annyi összecsukható okostelefon értékesítésére, ahány Galaxy Note-eszközzel rendelkezik – évente több mint 10 milliót. Egyes elemzői becslések szerint a társaság körülbelül 3,5 millió összecsukható elemet adott el tavaly, és 2021-ben a 7,5 millió felé halad.

„A kialakítás úgy van beállítva, hogy a kibontott képernyő képaránya összhangban legyen a mainstream 16: 9 vagy 18: 9 arányával, így több videojáték és más alkalmazás gördülékenyebben működhet, jobb felbontásokkal a készüléken.” az emberek azt mondták.

Galaxy Z Fold 2

A Galaxy Z Flip és a Galaxy Z Fold mindegyikének van egy csuklója. Kihajtva a Fold 2 képernyő-aránya 25: 9, ami azt jelenti, hogy az alkalmazásfejlesztőknek kifejezetten úgy kell megtervezniük termékeiket, hogy illeszkedjenek az egyedi képarányhoz.

„Ez egy okos lépés. … Az okostelefonok már túl hasonlónak tűnnek. Az összecsukható telefonokra való fogadások magasabb eladási árakat is jelentenek” – mondta Pu. „A Samsung továbbra is előnyben van minden versenytársaival szemben, mivel ezeket a képernyőket maga gyártja, és hosszú ideje befektetett egy ilyen technológia kutatásába és fejlesztésébe.”