Valószínűleg vége a Samsung Galaxy Note szériának

„Ugye, ugye?” Ez volt a folyamatos kérdés, amely azt övezte, hogy a Samsung Galaxy Note 22 valaha is létrejön-e. A legutóbbi kiszivárgás azt sugallja, hogy a jól ismert, S Pen-támogató Galaxy-sorozat számára véget ért az út.

Frissítés: Hivatalosan is megerősítették: Nem lesz több Note széria

Legalábbis név szerint. A következő generációs Galaxy S sorozat, az S22 ugyanis állítólag nem csak S Pen-támogatással fog rendelkezni – ahogyan azt az S21 széria esetében a megjelenés után, az S21 Ultrával kezdve tették hozzá -, hanem egy integrált, beépített S Pen tollal is.

Amitől a pletykák szerint a Galaxy S22 valójában az új Galaxy Note 22 lesz, nem igaz?

Samsung Galaxy Note 22 és 22 Ultra megjelenési dátum, pletykák, funkciók és hírek
Már régóta töprengünk azon a rejtélyen, amivel a Samsung itt a kezében van: a szuper high-end összecsukható készülékek – mint például a Fold Z 3 – érkezésével és a zászlóshajó önálló S széria szintén stylus támogatást kínál, mit ér a Note széria? Kő és kő között van, ha a jövőbeli létezéséről van szó.

Jelenleg azonban, miközben a „megtörténik” és a „nem történik meg” között koncertezünk, az egyetlen információ az üggyel kapcsolatban a sorozatos kiszivárogtató Ice Universe-től származik, aki szerint a Galaxy S22 Ultra rendelkezik majd elférő S Pennel. Nincs render a készülékről, vagy bármi hasonló villantás, csak egy egyszerű, alulról lefelé mutató szürkeárnyalatos vizualizáció a testbe rejtett tollról.