Megnéztük a legjobb árú Samsung tokokat!

Beszereztük az egész új 2021-es Galaxy A szériát, így eljött az ideje, hogy megérkezzen hozzánk a megfelelő Samsung telefontok is! Úgy döntöttünk berendelünk párat, készüléktípustól függetlenül, hiszen a Samsungnak hála, eléggé el vagyunk eresztve mindenféle készülékkel, így amelyiket a legjobbnak láttuk, azt egyszerűen csak megrendeltük.

tech 21 evo samsung

Különleges telefontok az új Samsung mobilodra

Az első a méltán nagy hírnevet szerzett Tech21 Evo Check tok lett, amit az egyik készülékre választottunk. Különleges beépített ütéscsillapító rendszerrel rendelkezik, ezért ezt az a kolléga kapta meg, aki szinte minden második nap lelöki az asztaláról a telefonját. A legújabb generációs Samsung Galaxy S21 és Galaxy A52, valamint A72 tokok a Phonebox.hu online boltból került hozzánk tesztelésre. Érdemes a telefontokokat már az első pillanatban felhelyezni a telefonra, mivel a hátlapok az új szériák esetében elég csúszósra sikerültek.

Szerencsétlenségére, az irodában kőpadló van, így nem egy telefonja bánta már a hasonló véletlen történetet. Reméljük, most minden megváltozik. A termék sarkaiba beépítve található egy FlexShock-nak nevezett anyag, ami a gyártó szerint akár 3X jobban csillapítja a rezgéseket, ezáltal az ütődések keltette káros energiákat, mint a hagyományos TPU/Szilikon tok páros. Kezdetnek jól hangzik, azonban kíváncsiak leszünk, mit fog tudni felmutatni a hosszú távú tesztünkön, de ez még a jövő zenéje.

Ütésálló védelem Samsung A72 tokkal

Azonban be kell ismernünk, hogy nagyon jól néz ki. Első osztályú anyaghasználat, sakktábla mintás (innen a neve) hátlap, aminek nagyon kényelmes a fogása, és csak belülről mintás a Samsung tok, tehát a hátlap külső fele teljesen egyenes anyagú. Több színben is elérhető, így mindenki kiválaszthatja a magának tetszőt. Többek között választhatunk teljesen átlátszó, vagy füstszínű hátlap közül, valamint a FlexShock anyag színe is kérhető pirosban, sárgába, kékben, zöldben, és pinkben is. Természetesen a gyártóra jellemzően a termék örök-garanciás, ami annyit jelent, hogy bármikor elszakadna, nekünk csak a postát kell kifizetnünk, és máris küldik az új terméket!

Mennyibe került

Gondoltuk rendelünk egyet az olcsóbb vonalból is, mivel sokakban él az a tévképzet, hogy egy jó mobiltoknak feltétlenül drágának kell lennie, ahhoz megvédje a Samsungunkat! Azt hiszem ezt sikerül megcáfolnunk a következő tokkal

samsung galaxy s7 tok felxishield

Az egyszerűség jegyében érkezett hozzánk a FlexiShield Samsung Galaxy A32 tok, ami alig 2000 forintba kerül és hibátlanul védi a készüléket minden ütéstől. Megfelelően öleli körül a készülék keretét, egyáltalán nem nyúlik az anyag és a hátlapja matt bevonatú. Ami annyit jelent, hogy teljesen ujjlenyomat mentes marad a használat során, ami valljuk be, nem olyan nagy hátrány azóta, mióta a gyártó elkezdte minden telefonjára  a saját fényes felületű hátlapjait szerelni.

A legjobb minőségre törekedtek

A gyártó azt ígéri, hogy a tok legalább fél évig nem fog besárgulni, és megtartja eredeti átlátszó/tört fehér színét. Továbbá előnyként sorolja fel, hogy a kijelző pereme fölé magasodik a tok éle, ezáltal védi az érzékeny lcd képernyőt az esetleges karcoktól. Ez többek között azért sem hátrány, mivel a lekerekített kijelzőre szinte lehetetlen egy olyan üvegfóliát találni ami ér is valamit és nem néz ki rettentően hülyén.

fa samsung hátlap

Rendeltük egy különleges fa borítású hátlapot is a prémium anyaghasználat miatt. Kíváncsiak voltunk ez vajon mit jelent egy olyan gyártónál, aki alig 5000 forintért kínál nekünk eredeti és valódi fából készült védelmet. A termék személyében szintén egy Samsung Galaxy S7 tokot üdvözölhetünk, így ismét az én telefonomon került kipróbálásra, és azthiszem marad is!

Védelem Samsung Galaxy A52 tokokkal

Meglepően jó minőségű, és a műanyag belső héj olyan simán van összedolgozva a csiszolt fával, hogy még a köröm hegye sem akadt bele. A valóságban szerencsére világosabb színű a fa, ami ezáltal sokkal jobban passzol a fehér kijelzőhöz. Többféle fából választható a hátlap, nekünk a mogyoró jutott.

samsung flip cover

Egy egyszerű Flip Cover Samsung tok, természetesen bőrből! A tok tekintetében nem kell semmi különösre számítani. Hozza a kötelezőt, de nekünk ennyi éppen elég. Jó minőségű, belül mikroszálas béléssel, hogy se a hátlapot se a kijelzőt ne karcolja. Mágneszárral a tetején. Aki ilyenre vágyik, annak ez tökéletes megoldás lehet. Ezekben a Flip vagy Book tartozékokban nagy különbség amúgy sem szokott lenni. A festése ebben az esetben fehér színű, ami a tapasztalatok szerint egész jól állja az elszíneződéses próbákat. Bár én női táskába nem ajánlom!

Kinyitható bőrtok és ütésálló szilikon

Végül kipróbáltunk egy kártyatartós tokot, ami nekem személy szerint sajnos nem jött be. Az anyaghasználata jó, a festése is rendben van. A telefont is megfelelően védi. De a csúszka mechanika egyszerűen túl nagy. Től sokat ad hozzá a készülék külső méreteihez, ami megnehezíti az amúgy sem kicsi Samsung tok zsebre rakását. Mondjuk kétségtelenül praktikus védelem, ha az ember egyszerre akarja elhagyni a bankkártyáját és a telefonját is!

kartyatartos samsung tok

Tokok Samsung S21 telefonra is

Ráadásként pedig muszáj volt letesztelni használtan az egyik kolléga Slim Meta tokját! Elmondása szerint (és persze mi hiszünk neki) a Samsung Galaxy S21 tok már több, mint 2 éves, és olyan állapotban van, mintha csak tegnap vásárolta volna.  Ez persze csak egy dologtól lehet, mégpedig attól, hogy mindig is Phonebox tokokat használt a készülékein, és ez a mostani modell sem ivétel ezalól. Fém szálcsiszolt hátlap, elegáns sötétszürke külső, és teljes értékű védelem a telefon minden élének és sarkának! Abszolút nyertes, és ha belevesszük a tesztbe azt is, hogy már 2 éve megvan, és többször megvédte a kijelzőt is attól, hogy cserélni kelljen, akkor ár-érték arányban a tesztünk legjobbja lett! Így megkapja a mindenkinek ajánlott pecsétet. Persze csak annak, akinek ilyen mobilja van!

Iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljetek az újdonságokról, mivel hamarosan újabb Samsung tok tesztekkel jövünk!