iPhone X dizájn értékelés

Egy pillantásra az iPhone X úgy néz ki, olyan jó, hogy egy videószerkesztőnk azt állította, hogy hamisnak tűnt. Polírozott, feszes és tiszta. Az új kedvenc Apple dolog az, hogy a vállalat sikeresen áthelyezte az összes szabályozási szöveget a szoftverre, és csak hátul hagyta az „iPhone” szót. A képernyő fényes és színes, és úgy tűnik, hogy laminált feszesebb, mint a korábbi iPhone, így úgy néz ki, mint a képpontok jobb a tetején. Őszintén szólva, ez úgy néz ki, mint egy élő 3D-s render, a tényleges működő telefon helyett.

AZ IPHONE X ALAPVETŐEN ÚGY NÉZ KI, MINT EGY ÉLŐ 3D-S RENDER
De ez egy igazi telefon, és világos, hogy ugyanolyan nehéz volt a valóságban építeni, mint az összes javasolt pletyka. Ez csodálatos, de nem hibátlan. Van egy apró éles gerinc az üveg hátulja és a króm keret között, amelyet mindig úgy érzek, amikor felveszi a telefont. Ez a króm keret úgy tűnik, hogy karcolódni és dühösnek tűnik, ahogyan minden króm Apple termék hajlamos. A hátsó fényképezőgép hatalmas; egy nagyobb ház, mint az iPhone 8 Plus, egy sokkal kisebb testre szerelve, és arra tervezték, hogy felhívja a figyelmet magára, különösen a fehér felülvizsgálati egységemre. Határozottan olyan emberek lesznek, akik azt hiszik, hogy csúnya, de egyre nő.

Nincs fejhallgató-csatlakozó, amely továbbra is szopni kezd minden telefonon, ami elhagyja azt, de ez az az ár, amelyet egy előlap nélküli képernyővel fizet, amelynek csúcsán van egy rés. Az oldalakon megtalálható a hangerő gombok, a némító kapcsoló és az alvó / ébresztő gomb. Az otthoni gomb eltávolítása azt jelenti, hogy néhány új gomb kombinációra van szükség: a legfelső hangerő és az alvó / ébresztő gomb együtt tartása képernyőképet készít; az alvó gomb megnyomásával Siri megnyílik; és kikapcsolja a telefont úgy, hogy a hangerőszabályzó gombokat és az alvó gombokat néhány másodpercig lenyomva tartja, majd lecsúszik.

Természetesen ott van a notch a kijelzőn – mi az Apple az „érzékelőházat” hívja. Ez csúnya, de egy idő után hajlamos elmosódni portré módban. Mindenesetre beavatkozó a tájban. A táj általánosságban elég rendetlen. Kevésbé figyelmen kívül hagyható az oldalak és a képernyő alja, amelyek valójában elég nagyok. A szinte mindentől való megszabadulni figyelemre méltó, hogy mi marad, és ami itt marad, alapvetően vastag, fekete szegély, egészen a képernyőn, és a csúcson van a csúcs.

Személy szerint azt gondolom, hogy az iPhone 4 a legszebb telefon minden időkből, és azt mondanám, hogy az iPhone X a harmadik helyet foglalja el az iPhone rangsorban, miután telefon és az eredeti modell. Ez egy óriási lépés a szörfdeszkázatról, amelyet az iPhone 6 óta éltünk, de feltétlenül hiányzik az Apple legszebb munka jellegéből. És … ez a betű.