Ütésálló iPhone X tok teszt

iphone x tokok tesztje

Mint a neve is sugallja, ez egy olyan tok, amelyik célja a tárcák cseréje. Ez egy folio stílusú tok, amelynek kemény műanyag héja tartja az iPhone helyét, és egy elülső fedelet, amely több kártyát tarthat a kártyanyílásokban és néhány készpénzt a nagyobb oldalsó zsebében. A folio tokében a Wallet S meglehetősen vékony, és van egy kis mágneses heveder, ami bezárja. A legtöbb folio toknak nincs valami zárt állapotban, ezért mindig aggódom, hogyan fognak bejutni egy cseppbe, de ebben a védőben az iPhone X tok elejét és hátulját biztonságban kell tartania. Ennek belső héja úgy tűnik, hogy a Thin Fit tok, amely kissé egy peremmel rendelkezik az iPhone oldalán, de elhagyja a felső és az alsó lapot.

A Liquid Crystal a vásárlók kedvence. Nyilvánvaló, de a kemény műanyag helyett puha TPU anyagból készült. Rendkívül kellemes és könnyen kezelhető, és lehetővé teszi, hogy minimális méretnövekedéssel legyen a legjobb iPhone X ütésálló tokunk. Azonban sok a Branding a szélein, ami elhomályosítja a fényes rozsdamentes acélt. Van egy kis ajka, hogy megvédje az iPhone kijelzőjét, ami végigfuttatja az egészet, de nem találtam ingerülést, amikor lecsúszott, mert nem szuper felemelt. A gombok hozzáférhetőek és könnyen nyomhatók, és a tok vékony, miközben úgy érzi, hogy még mindig tisztességes védelmet nyújt. Ezeknek hajlamosnak kell lenniük a festésre, mert a tok tartalmaz tisztítási utasításokat és tisztító törlőt. Vannak valójában számos változatát, a iPaky hybrid pro, beleértve a szabványos tiszta modell, a matt fekete változata, a Liquid Crystal Blossom egy virágszirom design, a Liquid Crystal Glitter (a kedvencem), és a marble black egy fekete márvány mintát.

xdoria defense

Az elülső fedél visszahúzódik, amikor az iPhone X használatban van, így nem különbözik a nem folio tokoktól. A dizájn bölcs, meglehetősen egyszerű, és hamis bőrből készült, de a borító visszahajlik, hogy állóképként szolgáljon a tájképes videók megtekintéséhez.

Melyik iPhone X tokot ajánljuk?

A Rugged Crystal tokot folyadékkristályként írnám le, ez jó, még masszívabb. Ugyanabból a rugalmas, tiszta TPU anyagból készül, amely hihetetlenül gúnyos, de extra sarokerősítés van. Az extra erősítés további védelmet nyújt a cseppektől, de egy kicsit hülye is. A megerősített sarkoktól eltérően alapvetően azonos a folyadékkristályokkal.

A Liquid Air hasonló a folyadékkristályhoz, mert rugalmas gumiból készült. Viszonylag vékony, bár nem olyan vékony, mint a Vékony Fit, és vonzó gyémánt mintát kínál. Az anyag, amellyel készült, meglehetősen csúszós, ezért nem gondoltam, hogy ez nagyszerű tapadást ajánlott, de azért tetszett, hogy még mindig vékony volt, miközben továbbra is szilárd védelmet nyújtott. A gombok lefedik, de könnyű nyomást hagyni, és a kijelző védelme érdekében van egy körbevágott perem. A tok nem sok ízelítőt ad, és az egyik kedvencem volt a Spigenből a vonzó dizájn és a vékony profil miatt.

gray advent tok

Mi a legfontosabb egy iPhone X tokban?

A Totallee rendkívül vékony műanyag tokokat kínál, amelyek gyakorlatilag azonosak a Peel többi cégével. Egy csomó cég ilyen tokokat csinál, de a Totallee tokjai ára 19 dollár, és szép színválasztékban érkeznek. Ezek a tokok 0,02 „vastagok, így valahol 3 mm körül van, ami azt jelenti, hogy nem fognak sok védelmet nyújtani az iPhone X számára

. Megvédik a karcolásokat, de nincs száj a kijelző körül, így ha az iPhone X tokkal esik arccal, lefelé ez olyan, mintha egy meztelen eszközt. Ha csak karcolás védelem, Totallee tokban tökéletesek, mert hozzá mellett nincs ömlesztve.

A Pad & Quill olyan magasabb szintű tokokat tesz, amelyek drágábbak, mint amit a Spigen vagy az OtterBox cégtől kaphat. A P & Q termékek mindegyike gondosan kidolgozott és jól megmunkált, így tudja, hogy a pénzed megéri.

A Pad & Quill legtöbbje bőrprofilos tokok, de a Timberline, 39,95 dolláros áron, egyike azon egyedülálló tokoknak, amelyeket a felülvizsgálatok során megvizsgáltam. A Timberline meglehetősen vékony, kemény polikarbonát kagylóval rendelkezik, amelynek hátsó része valódi fából készült. Kaphat amerikai dió vagy rózsafa, és a rózsafa tok van, amely érdekes ellentétben áll az iPhone X acél- és üvegtestével.

Ez a tok lefedi az iPhone felső és alsó részét, valamint a gombokat, így ez egy jó lehetőség azok számára, akik olyan minimális tokokat szeretnek, amelyek nem zavarják az iPhone funkcióit. A fa és a polikarbonát kombinációja sima és nem nyújtja a legjobb tapadást, és míg egy kis perem van az iPhone oldalán, hogy megvédje a kijelzőt, amikor az oldalról lefelé van, nagyon kicsi. Ha az iPhone visszaesik, ez a tok jó védelmet nyújt, de kevésbé, ha a kijelzőn esik.

eredeti apple book tok

Kinyitható, pénztárca stílus

Pad & Quill’s Bella Fino pénztárca tok, ára 89,95 dollár, egy book stílusú iphone x tok, amely megduplázódik, mint egy tárca. Mint a legtöbb folio tokében, ez olyan emberek számára készült, akik extra funkciót akarnak az tokoktól, nem pedig azok, akik valami vékonyra keresnek. Ez az iPhone bőröndnek köszönhetően nagy mennyiségű ömlesztett tokot tartalmaz, de ez az egyik legmagasabb színvonalú fóliasorozat, amelyet az én kerekasztalomban áttekintettem.

Három kártyanyílás van benne, valamint egy tiszta kártyahely, amelyen vezetői engedély vagy személyi igazolvány található. Az Apple iPhone egy egyszerű műanyag tok belsejében található, amely a Bella Fino-hoz csatlakozik ragasztószalag alkalmazásával. A ragasztó, amely a tokot a helyén tartja, erős, és még akkor sem mozdul el, ha erőteljesen felfelé rázza. Ezenkívül lehetővé teszi a belső tok eltávolítását, ha úgy kívánja, és a ragasztóanyaggal együtt, tokleges mentes.

A belső tok minimális, és nem terjed ki az iPhone X felső, alsó, vagy gombjaira, így nem zavarja a lecsúszást vagy a gombok használatát. A Bella Fino lényegében ugyanolyan méretű, mint valami zsebnapló, és valószínűleg az iPhone X tok megvédi az iPhone-t a legtöbb eséstől és karcolástól. A fentiekből kivétel nélkül mindegyiket ajánljuk, met nagyon jó minőségű kiegészítők!