Használd jól az iPhone-od akkumulátorát

Az egyik leginkább frusztráló dolog, amit meg kell birkózni, amikor a mobiltelefonokról van szó, az akkumulátor élettartamának folyamatos csökkenése. Állandóan. Új termékeket találunk balra és jobbra, és átveszi a mobiltelefon-tartozék piacát, hogy segítsen a telefonnak a szívverésében. A mobil töltők felemelték a térképeket és népek zsebébe, de léteznie kell egy módja annak, hogy segítse a mobiltelefonjainkat, mielőtt elérnénk azt a pontot, amire szükségünk van az extra tömegre, hogy megtartsuk a töltést.

iphone akkumulátor

Íme néhány lehetőség arra, hogy az akkumulátor élettartamát a telefonon tartsa fenn, mivel 20 percenként nem kell egy töltőt csatlakoztatni:

1. Kapcsolja ki a mobiltelefonját

A telefon használata feltölti az akkumulátort. Ez a Smartphone 101. Ha kikapcsolja a mobiltelefont, ha nem használja, akkor örömmel látja, hogy az akkumulátor mennyisége később marad azon a napon, amikor szüksége van rá! Ne feledje azonban, hogy ha lerövidíti a képernyő időtúllépését, az akkumulátor élettartamát is megtakaríthatja!

2. Helyes töltés

Néhány elem többet tölthet fel másoknál. Tudja meg, milyen típusú akkumulátort használ, és végezzen egy kis kutatást. Ha állandóan feltölti a telefon akkumulátorát, ha nincs 100% -a, akkor segíthet az életcsökkenésében.

3. Hőmérséklet

Az akkumulátor lemerülésének egyik figyelmen kívül hagyható oka a telefon hőmérséklete. Minél melegebb lesz, annál több energiát kell használni a munkához. Hagyja a telefont tartani, hogy az akkumulátor százalékos aránya növekedjen.

4. Alkalmazások

Ha kedvelsz engem, akkor még csak nem is gondolsz erre. Amikor egy alkalmazást használok, használom, majd megnyitok egy másik alkalmazást, majd egy másikat anélkül, hogy kizárnám azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem használok. A napközben több mint 10 alkalmazással találja magát a telefonján. Ez kihajtja az akkumulátort. Zárja le alkalmazásait, ha jelenleg nem használja őket! Továbbá győződjön meg arról, hogy konzisztens szoftverfrissítést végez telefonalkalmazásaidon. Számos újratervezésre és frissítésre kerül sor az akkumulátorok használatának megőrzése érdekében.

5. Képernyőfény

Milyen világos a telefonodnak tényleg szüksége van? Lehet, hogy megváltoztatja az elmét, ha tudta, hogy minél magasabb a fényerő a telefonon, annál nagyobb energiát használ. Próbálja meg alacsony szinten tartani a telefont, hogy megmentsék az akkumulátort.

6. Értesítések

Ez magában foglalja a rendszerbeállítások elérését az alkalmazás eléréséhez, amely értesítést küld és kikapcsolja őket. Ez egy állandó energiaciklus a telefon számára, hogy keressen fel minden új információt (üzenetek / naptár események), és küldje el neked. Ha kikapcsolja az értesítéseket, akkor az akkumulátor élettartamát ½-el takarítja meg!

8. Wi-Fi

Nem szükséges a wi-fi beillesztése, hacsak nem használja. Ez hasonlít az alkalmazások összeomlásához. Elfelejtetted, de miközben a & hellip, megöli a telefont. Lassan. Ez a szabály vonatkozik a Bluetooth és a személyes hotspotok is.

10. Használat

Egyes alkalmazások több akkumulátort használnak, mint más alkalmazások. Ha belép a beállításaiba, és ellenőrizze, hogy mi a legtöbb akkumulátort használja, akkor fontossági sorrendbe állíthatja, hogy mit kell leállítania, hogy segítsen telefonjai élettartama alatt!

Tartsa ezeket a tíz hasznos tippet, és a telefon mindig 100% -ig közelebb kerül.