A legújabb iPhone XS Max tokok

A három új Apple telefon, köztük az iPhone XS, az iPhone XS Max és az iPhone XR bejelentése az Apple éves iPhone-elindításánál, a telefontokok gyártói nem vesztegettek időt arra, hogy ott kijussanak a termékeiken. Olvasson el a legjobb választásainkért a vadonatúj és nagyon drága iPhone megjelenéséig – még nem próbáltuk ki mindezt, de úgy gondoljuk, hogy első pillantásra nagyon jól néz ki.

Szilikon és ütésálló iPhone XS Max tok

Mi ajánljuk a számos egyéb körbefutójához, mert ötvözi a toll-stílusokat és az erős védelmet a bemutatott AiroShockk technológiával. Nem számítunk rá kevesebbet az iPhone XS Max tok kollekcióért. A hátlapok széles választékban állnak rendelkezésre: Karbon, Eredeti Apple Bőr és TPU szilikon. Magyarországon jelenleg külön kedvezményes áron és ingyenes szállítással vásárolhatók meg. A legjobb iPhone XS Max tok itt: link a Phonebox-ra

Phonebox iPhone xs max tok

A Phonebox ütésálló tokja népszerű stílus, amit más telefonok számára is láthattunk. Ez egy kemény TPU-ból készül, és texturált, hogy megakadályozza, hogy kicsússzon a kezedből. Tapintó gombokkal és kivágásokkal is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a csatlakozók, kamerák és az ujjlenyomat-érzékelő használatát. Ha egy dekoratívabb iPhone XS Max tokot választanál, akkor mintás hátlapokat is kínál. Maga a ház TPU gélből készül, és megerősített kemény hátlappal rendelkezik. Van egy porvédő sapka a töltőcsatlakozó fölött, ami hasznos. Nem várjunk az összes toktól kiemelkedően a nagy védelmet, de mindenképpen megmenti a telefonod az ütésektől és karcolásoktól. Plusz, nagyon jól néz ki.

Totallee Vékony iPhone XS Max tokok

A Thin case a Totallee-től egyszerű napi védelmet kínál. Kevesebb, mint 0,02 inch vastag, és támogatja a vezeték nélküli töltést – és az ügyeletes figyelemfelkeltés nélkül – a hangsúlyt az iPhone XS Max-ra is terelheti.

totallee iphone xs max

Kiválaszthatja a fényes vagy matt felületet. A matt opciók szürke színekben állnak rendelkezésre, a kék (a képen látható) és a fényes opciók fekete, lézer fehér és átlátszó.  A Totallee székhelye az Egyesült Államokban van, de nemzetközileg szállít. A standard szállítási költség 11,99 USD (kb. 9,25 GBP), és 7-18 napig tart a szállítás.

A vékony hátlapokat Itt találod: Totallee tokok

Tech21 és Spigen hátlapok

Ki ne szeretne megfelelő védelmet nyújtani? Ha egy olyan védelemre vágysz, amely bemutatja a telefont, akkor nem mehetsz rosszul ezzel az ügyben a tech21-től. A Macworld a legkedveltebb márkát toronyolja, a tech21 kiválóan illeszkedő ügyeket tesz lehetővé, amelyek nem teszik az iPhone-ot hatalmas csomópontnak. Ez a tiszta átlátszó tok 10 láb hosszúságú tesztet kapott és vezeték nélküli töltőkkel működik.

Nodus egyike a kedvenc ügynökeinknek. Kínálnak minőségi, kézzel készített, autentikus bőr tokokat, amelyek biztosan felajánlják az iPhone XS Max-t egy extra osztályba.

Az építés szempontjából egy olyan polikarbonát magot tartalmaz, amely felszívja a hatást és egy puha mikroszálas bélést, amely megakadályozza, hogy az iPhone karcolódjon. Azt is szeretnénk, ha a Nodus Shell Case segítségével csatlakoztathatja a telefont a mellékelt Micro Dock III-hoz. Ez is kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. A casemakers különböző esetekben kollekciókat kínál, és örömmel látjuk, hogy az iPhone XS Max számos lehetőséget is kínál. Még nem tudsz rendesen megrendelni (az írás idején), de reméljük, hogy a rendelkezésre állás hamarosan megjelenik az Apple hivatalos bejelentése után.

Az itt látható Tough Armor eset egy tartós, robusztus, amely megakadályozza az Apple biztonságos hordozását. Vékony és kétrétegű védelmet nyújt polikarbonátból és TPU-ból (szilikon). Ez is kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel.